Cases

Hotel accommodatie tijdens offshore project Gasplatform de Zuidwal

hotelship zuidwal vermillion

Overnachten midden op zee is niet één van de eenvoudigste opgaven. Dit ondervond ook de Canadese Firma Vermillion bij de refit van het gasplatform de Zuidwal op de Waddenzee. Dit onbemande gaspompstation was toe aan een vervanging van de gasleiding. Hiertoe moest eerst de geul naar het platform worden gebaggerd om een special purpose schip langszij te laten afmeren.

Voor de accommodatie en verzorging van de bijna 20 koppige bemanning werd een beroep gedaan op een aantal schepen van Slaapschepen.nl. Deze snelle klus van nog geen 10 dagen kon mede dankzij de inzet van de schepen succesvol en binnen het tijdsslot worden voltooid. Het ontbreken van een lange dagelijkse reis van de crew naar een hotel aan de wal (minimaal 2 uur varen per dag) en de aan boord verzorgde maaltijden resulteerden in een kostenefficiënte oplossing.

Tijdelijke huisvesting op locatie nodig?

Een hotelschip is ideaal als longstay groepsaccommodatie. Wij kunnen uw personeel of gasten op locaties in binnen- en buitenland huisvesten tijdens grote projecten en evenementen.

Stuur ons een e-mail

of bel (0517) 234 234