Cases

Overnachten tijdens Oerol

Hotel Oerol tijdelijke hotel accommodatie

Hotelschepen.nl verzorgt via Slaapschepen.nl al jaren hotel accommodaties tijdens evenementen en festivals op een groot aantal schepen. Zo ook het jaarlijkse Oerol festival. Het merendeel van de schepen zijn traditionele zeilschepen die speciaal voor deze gelegenheid naar Terschelling komen.

Deze schepen liggen gemeerd in de haven van West Terschelling en zijn tijdens de periode in juni goed voor meer dan 2000 overnachtingen. Aan boord van de schepen wordt de hospitality verzorgt door de eigenaren en gemonitord door onze medewerkers. Door het online boekingssysteem is het mogelijk een groot aantal bezoekers eenvoudig onder te brengen. U kunt bij hotel Oerol kijken naar een overzicht van de schepen.

Bij grotere evenementen is het mogelijk om hotelschepen bij ons in te huren en gebruik te maken van dit boekingssysteem. U kunt dan uw eigen relaties eenvoudig in boeken op de door u gereserveerde hotelschepen.

Tijdelijke huisvesting op locatie nodig?

Een hotelschip is ideaal als longstay groepsaccommodatie. Wij kunnen uw personeel of gasten op locaties in binnen- en buitenland huisvesten tijdens grote projecten en evenementen.

Stuur ons een e-mail

of bel (0517) 234 234