Diensten

Personeelshuisvesting – tijdelijke accommodatie

Overal waar water is, kunnen wij huisvesting realiseren door gebruik te maken van onze slaapschepen. Hierin onderscheidt Slaapschepen.nl zich ten opzichte van andere aanbieders, die vaak toch gebonden zijn aan een vaste plek.

Huisvesting daar waar nodig is

Slaapschepen.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van personeelshuisvesting, huisvesting arbeidsmigranten, woonruimte of hotelaccommodatie op een door u gekozen locatie. Dit kan voor een week zijn maar ook voor meerdere jaren. Elk project heeft zijn eigen voorwaarden en budget en samen met de klant wordt gekeken naar de mogelijkheden en gezocht naar de perfecte locatie voor uw tijdelijke hotel. Slaapschepen.nl beperkt zich daarbij niet alleen tot Nederland. De levering van onze schepen kan plaats vinden in heel Europa en eventueel daarbuiten.

Van basic tot luxe

Slaapschepen.nl biedt een grote variatie aan accommodaties. Hierin is Slaapschepen.nl uniek. Omdat wij zeer diverse schepen aanbieden, kunnen wij aan praktisch elke wens voldoen. De schepen die wij aanbieden variëren bijvoorbeeld in capaciteit en luxe. Je kunt ervoor kiezen dat je gasten een privékamer krijgen of dat ze overnachten op een gedeelde hut. Er zijn schepen met basic voorzieningen zoals kamers met eigen douche/toilet en een eetzaal en er zijn luxere schepen met o.a. een fitnessruimte, dakterras, zwembad en aparte bar. Afhankelijk van het budget en de voorwaarden stemmen wij het complete plaatje van de tijdelijke personeelshuisvesting af op de wensen van de klant.

Tijdelijke huisvesting op locatie nodig?

Een hotelschip is ideaal als longstay groepsaccommodatie. Wij kunnen uw personeel of gasten op locaties in binnen- en buitenland huisvesten tijdens grote projecten en evenementen.

Stuur ons een e-mail

of bel (0517) 234 234