Diensten

De mogelijkheden voor uw personeel om te werken in quarantaine

Momenteel krijgen we aanvragen van bedrijven die graag hun personeel in quarantaine willen zetten. Hierdoor kunnen de werkzaamheden op een veilige manier doorgaan. Een hotelschip heeft een perfecte indeling en is een goede oplossing voor deze tijdelijke maatregelen.

Alleen kantoorruimte of quarantaine met overnachten

Je kunt de hotelkamers als kantoorruimte gebruiken waarbij elke werknemer een kantoor met eigen sanitair heeft. In de kamers is voldoende ruimte voor een tijdelijke kantoor met Wifi en telefoonaansluiting. Aan boord worden uiteraard alle maatregelen genomen om te voldoen aan alle geldende maatregelen.

Quarantaine periode voor uw personeel

Een hotelschip kunt u ook gebruiken om mensen ter plekke een quarantaine locatie te geven tijdens bijvoorbeeld offshore werkzaamheden. Hierdoor kun je je personeel voor en/of na de werkperiode onderdak bieden. Op deze manier kunnen de werkzaamheden op een veilige manier doorgaan. Uw mensen kunnen overnachten in een comfortabele kamer op een hotelschip. Het personeel kan eventueel op de kamer eten of met een beperkt aantal eten in de salon. Ondertussen zorgt het personeel ervoor dat het schip geheel voldoet aan alle regels en hygiënemaatregelen. Dit gebeurd onder andere d.m.v. één looprichting aan boord, veelvuldig alles reinigen en het overnachten op een kamer met eigen toilet en douche.

Ruime keus hotelschepen

Op dit moment kunnen wij meer schepen aanbieden dan gewoonlijk omdat helaas vele schepen stil liggen door alle maatregelen en het wegblijven van de toeristen. Hierdoor kan hotelschepen.nl een zeer grote variatie aan accommodaties voor werknemers aanbieden.
Omdat wij zeer diverse schepen aanbieden, kunnen wij aan praktisch elke wens voldoen. De schepen die wij aanbieden variëren bijvoorbeeld in capaciteit en luxe. Op onze zustersite Slaapschepen.nl zijn de kleinere hotelschepen te vinden en via deze link vind u meer informatie over de grote hotelschepen.
Afhankelijk van het budget en de voorwaarden stemmen wij het complete plaatje van de tijdelijke quarantaine van het personeel af op de wensen van de klant.

Wij regelen alles van ligplaats tot vergunningen

Voor de ligplaats zal er in een aantal gevallen overleg met overheden moeten plaats vinden. Of moet er bij uitzondering een vergunningentraject ingeslagen worden.
Op de locatie van het schip moeten natuurlijk ook allerlei voorzieningen aanwezig zijn. De aanwezigheid van elektriciteit, water, WiFi en de afvalverwerking kan geheel worden geregeld door hotelschepen.nl.
Hierin heeft Hotelschepen.nl ruime ervaring en kan zij u als klant daarbij optimaal ondersteunen.

Tijdelijke huisvesting op locatie nodig?

Een hotelschip is ideaal als longstay groepsaccommodatie. Wij kunnen uw personeel of gasten op locaties in binnen- en buitenland huisvesten tijdens grote projecten en evenementen.

Stuur ons een e-mail

of bel (0517) 234 234