Hotelschepen

MPS Horizon

Comfortabel verblijven op de Horizon

Het schip bevat drie dekken en kenmerkt zich door het traditionele ontwerp en gezellige sfeer.
Op het promenadedek kunt u ontspannen in de gezellige salon, die is ingericht met bar en dansvloer. Vanuit deze salon komt U gemakkelijk bij de receptie en het restaurant. De kok maakt desgewenst dagelijks een ontbijt, lunch en diner voor U klaar.
Op het zonnedek bevindt zich een terras met ligstoelen waar u zich heerlijk kunt ontspannen in de buitenlucht. Ook staan onder de overkapping hometrainers. Tussen het promenadedek en het zonnedek is een stoellift aanwezig.

Interieur

Alle goed verzorgde hutten zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet en een televisie en telefoon. Eén van de bedden kan worden omgebouwd tot een bank. Zo kunt U ook overdag comfortabel van de overnachtingsplek te genieten. Een individueel regelbare airconditioning en de grote verstelbare ramen zorgen voor frisse lucht in de cabine. Op het promenade dek zijn 16 tweepersoonshutten aanwezig.

Informatie

Algemene voorzieningen

Meer informatie

Heeft U interesse in het boeken van dit schip als accommodatie voor Uw groep? Dan kunt U voor meer informatie altijd contact met ons opnemen.