Hotelschepen

MPS Rotterdam

MPS Rotterdam

De MPS Rotterdam is in 2013 gerenoveerd en biedt ruimte aan 106 gasten welke kunnen verblijven in de 60 goed uitgeruste kamers. De gezellige lounge en kamers zijn voorzien van grote ramen waardoor er vrij uitzicht is op de oevers.

Interieur

De meeste faciliteiten aan boord bevinden zich op het Lounge Deck. De elegante hoofdlounge is vrij ruim, met een panoramisch uitzicht en een dansvloer, ingericht in warme kleuren. Het uitgestrekte Sun Deck biedt voldoende ruimte voor iedereen aan boord. Gasten kunnen genieten van de zon vanaf een ligstoel, of ontspannen in de beschutte omgeving als ze liever in de schaduw blijven. Er is ook een hometrainer om aan boord in vorm te blijven.

Kamers

Alle hutten bieden centraal gereguleerde airconditioning en telefoon. Ze zijn ook uitgerust met een kaptafel en een eigen badkamer, waaronder een toilet en douche. Klasse C + Superior Twin hutten bevinden zich op het hoofddek en zijn ruimer. Klasse B + Superior Twin kamers hebben ook schuiframen. Klasse B, gelegen aan het promenadedek, is ruimer, met een geschatte afmeting van 14 m2.

Catering

De catering wordt voor u verzorgd en kan in overleg aangepast worden aan uw wensen qua luxe en indeling. De bemanning is flexibel en ervaren en kan hierdoor goed omgaan met aangepaste werktijden door b.v. weer condities en de verschillende shifts die er kunnen worden gedraaid.

Specificaties

Mocht je interesse of vragen hebben dan kun je bellen met 0517-234234 of mailen naar info@slaapschepen.nl.