Cases

Hotel accommodatie tijdens Eurosonic Noorderslag

accommodatie op locatie

Elk jaar vind er begin januari in de stad Groningen het 5-daagse festival Eurosonic Noorderslag plaats. Dit grootste showcase festival van Europa trekt wereldwijd zeer veel bezoekers aan. Zowel professionals uit de muziekindustrie als bands en popliefhebbers weten de weg naar de meest noordelijk gelegen provincie hoofdstad te vinden. Wij verzorgen tijdens dit festival in nauwe samenwerking met de organisatie een kleine duizend overnachtingen per dag verspreid over een twintig tal schepen. Deze variƫren van een eenvoudig zeilschip tot en met een luxe rijncruiser met mastersuites van 35 m2.

Door de inzet van de schepen is het mogelijk voor de organisatie om te expanderen en een ieder een goede en passende overnachting aan te bieden. Bezoekers van dit festival kunnen via ons boekingssysteem een kamer boeken. Kijk hier voor meer informatie.

Tijdelijke huisvesting op locatie nodig?

Een hotelschip is ideaal als longstay groepsaccommodatie. Wij kunnen uw personeel of gasten op locaties in binnen- en buitenland huisvesten tijdens grote projecten en evenementen.

Stuur ons een e-mail

of bel (0517) 234 234