Tijdelijke huisvesting op locatie

Hotelschepen.nl is een dochter van Slaapschepen BV en specialiseert zich in het faciliteren van flexibele accommodaties en tijdelijk verhuren van hotelschepen aan bedrijven en organisaties. Denk hierbij aan personeelshuisvesting bij langdurige bouwprojecten of een tijdelijke huisvesting voor gasten tijdens congressen of evenementen.

Tijdelijk huren van een accommodatie op een door u gekozen locatie

Overal waar water is, kunnen wij in principe tijdelijke huisvesting realiseren door gebruik te maken van onze hotelschepen. Hierin onderscheidt Hotelschepen zich ten opzichte van andere aanbieders, die vaak toch gebonden zijn aan één plaats. Hotelschepen beperkt zich daarbij niet alleen tot Nederland. Deze manier van huisvesten is ideaal voor tijdelijke huisvesting op locatie. De levering van onze schepen kan plaats vinden in heel Europa en eventueel daarbuiten.
…lees meer

Tijdelijk hotel voor uw gasten

Indien er extra overnachtingscapaciteit nodig is kunnen wij voor een festival of congres een tijdelijk hotel realiseren door gebruik te maken van hotelschepen. Een hotelschip is niet gebonden aan een vaste plek, overal waar water is kunnen wij een accommodatie op maat verzorgen.
…lees meer

Ondersteuning tijdens het hele traject

Buiten het aanbieden en leveren van de hotelschepen, staat Hotelschepen.nl garant voor een goede begeleiding tijdens het gehele traject van het inzetten van een drijvende accommodatie. In sommige gevallen zal er overleg met overheden moeten plaats vinden of moet er bij uitzondering een vergunningentraject ingeslagen worden. Hierin heeft Hotelschepen.nl ruime ervaring en kan zij u als klant daarbij ondersteunen. .
...lees meer

Catering op ieder niveau

Aan boord van de schepen zijn allerlei verschillende catering vormen mogelijk. Van een eenvoudige voedzame catering voor uw werknemers tijdens een project op een bouwplaats tot een uitgebreid 6 gangen diner tijdens een product presentatie. Alles is in overleg mogelijk. 
…lees meer

Eigen boekingssysteem

Hotelschepen beschikt over een eigen boekingssysteem. Van het boekingssysteem wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt bij festivals en evenementen. Hierbij wordt het schip gehuurd en de klant kan vervolgens zelf de boekingen verzorgen. Dit betekent dat u na het huren van het schip zelf verantwoordelijk bent voor het inboeken van de klanten. 
…lees meer

personeelshuisvesting op locatie

Huisvesting personeel EMS in Borkum

Tijdelijk huren accommodatie

Productiewerknemers IDTV tijdens Tv uitzendingen

hotelship zuidwal vermillion

Hotel accommodatie tijdens offshore project Gasplatform de Zuidwal

Meer cases