Tijdelijke huisvesting op locatie

Hotelschepen.nl is een dochter van Slaapschepen BV en specialiseert zich in het faciliteren van flexibele accommodaties en tijdelijk verhuren van hotelschepen aan bedrijven en organisaties. Denk hierbij aan personeelshuisvesting bij langdurige bouwprojecten of een tijdelijke woonruimte voor gasten tijdens congressen of evenementen.

Tijdelijke woonruimte op een door u gekozen locatie

Overal waar water is, kunnen wij in principe tijdelijke huisvesting realiseren door gebruik te maken van onze hotelschepen. Hierin onderscheidt Hotelschepen zich ten opzichte van andere aanbieders, die vaak toch gebonden zijn aan een vaste plek. Hotelschepen beperkt zich daarbij niet alleen tot Nederland. De levering van onze schepen kan plaats vinden in heel Europa en eventueel daarbuiten.

Ondersteuning tijdens het hele traject

Buiten het aanbieden en leveren van de hotelschepen, staat Hotelschepen.nl garant voor een goede begeleiding tijdens het gehele traject van het inzetten van een drijvende accommodatie. In sommige gevallen zal er overleg met overheden moeten plaats vinden of moet er bij uitzondering een vergunningentraject ingeslagen worden. Hierin heeft Hotelschepen.nl ruime ervaring en kan zij u als klant daarbij ondersteunen. Mocht u onze schepen bij uw project inhuren en wilt u dat wij het hele incheck en boardingtraject verzorgen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Catering op ieder niveau

Aan boord van de schepen zijn allerlei verschillende catering vormen mogelijk. Van een eenvoudige voedzame catering voor uw werknemers tijdens een project op een bouwplaats tot een uitgebreid 6 gangen diner tijdens een productpresentatie. Alles is in overleg mogelijk. De meeste schepen hebben een professioneel kombuis en een ruime salon of restaurant. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden aan boord.

Eigen boekingssysteem

Hotelschepen beschikt over een eigen boekingssysteem. Van het boekingssysteem wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt bij festivals en evenementen. Hierbij wordt het schip gehuurd en de klant kan vervolgens zelf de boekingen verzorgen. Dit betekent dat u na het huren van het schip zelf verantwoordelijk bent voor het inboeken van de klanten. De klant boekt eenvoudig online en alle automatische mails worden met uw huisstijl verstuurd. Ook de facturering kunt u hiermee zelf organiseren.

Hotel Oerol tijdelijke hotel accommodatie

Overnachten tijdens Oerol

Buitenlandse studenten op de MPS Arlene

Productiewerknemers IDTV tijdens Tv uitzendingen

Meer cases