Diensten

Catering op maat

Aan boord van de schepen zijn verschillende catering vormen mogelijk. Van een eenvoudige voedzame catering voor uw werknemers tijdens een project op een bouwplaats tot een uitgebreid 6 gangen diner tijdens een product-presentatie.
De schepen hebben een professionele kombuis en een ruime salon of restaurant. We bieden een compleet product aan waarbij de opdrachtgever alles uit handen wordt genomen. In overleg wordt het menu samengesteld, welke bereid en geserveerd wordt door ons team.

Een goede en voedzame maaltijd draagt bij aan de motivatie en productiviteit van de werknemers, dit is vooral van belang bij een project waarbij het personeel voor lange tijd gehuisvest moet worden. We hebben veel ervaring in de catering voor on- en offshore projecten en begrijpen de verwachtingen en behoeftes van de degene die we bedienen. De menu’s zijn dan ook gevarieerd, gebalanceerd en uiteraard zeer smakelijk.
Indien de werkzaamheden 24-7 doorgaan kan de catering daarop aangepast worden, alles is in overleg mogelijk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden aan boord.

Tijdelijke huisvesting op locatie nodig?

Een hotelschip is ideaal als longstay groepsaccommodatie. Wij kunnen uw personeel of gasten op locaties in binnen- en buitenland huisvesten tijdens grote projecten en evenementen.

Stuur ons een e-mail

of bel (0517) 234 234

FMJ-logo