Diensten

Ondersteuning tijdens het traject

Het team van Slaapschepen.nl kan, indien het nodig is, ondersteuning geven tijdens de voorbereidingen van het gehele traject.
Buiten het aanbieden en leveren van de hotelschepen als tijdelijke huisvesting, staat Slaapschepen.nl
garant voor een goede begeleiding tijdens het proces van het inzetten van een drijvende accommodatie. Door onze ervaring kennen we alle kleine en grote obstakels waar je tegenaan kunt lopen als klant. Graag helpen wij waar mogelijk en dragen wij oplossingen aan zodat het hele traject soepel verloopt.

Regelen vergunningen

In sommige gevallen zal er bijvoorbeeld overleg met overheden moeten plaats vinden of moet er bij uitzondering een vergunningentraject ingeslagen worden. Hierin heeft Slaapschepen.nl ruime ervaring en kan zij u als klant daarbij ondersteunen.

Boardingtraject

Mocht u onze schepen bij uw project inhuren dan krijgt u ook te maken met het inchecken van de gasten of het personeel. Ook hierbij kunnen wij u helpen, wij kunnen dit geheel van u overnemen zodat het gehele incheck en boardingtraject goed geregeld is.

Voorzieningen aan boord

Op de locatie van het slaapschip moeten natuurlijk ook alle voorzieningen geregeld worden zodat het schip kan fungeren als volwaardig hotel. Slaapschepen.nl zorgt voor de aanwezigheid van water, elektriciteit en WiFi. Ook de afvalverwerking wordt geheel geregeld door ons.

Tijdelijke huisvesting op locatie nodig?

Een hotelschip is ideaal als longstay groepsaccommodatie. Wij kunnen uw personeel of gasten op locaties in binnen- en buitenland huisvesten tijdens grote projecten en evenementen.

Stuur ons een e-mail

of bel (0517) 234 234