Diensten

Een tijdelijke accommodatie voor uw gasten op locatie

Extra overnachtingscapaciteit nodig is voor bijvoorbeeld een festival of congres? Wij kunnen een tijdelijk hotel realiseren door gebruik te maken van slaapschepen. Een slaapschip is niet gebonden aan een vaste plek. Overal waar water is kunnen wij een accommodatie op maat verzorgen.

Een hotel daar waar nodig is

Slaapschepen.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van kortdurende hotelaccommodatie op een door u gekozen locatie. Tijdens congressen of festivals kan het voorkomen dat de bestaande hotels in een stad onvoldoende capaciteit hebben voor uw gasten. Een hotelschip is in dat geval een ideale tijdelijke oplossing voor het vergroten van deze capaciteit. Samen met de klant kijken we naar de mogelijkheden en zoeken we naar de perfecte locatie voor het tijdelijke hotel. Slaapschepen.nl beperkt zich daarbij niet alleen tot Nederland. De levering van onze schepen kan plaats vinden in heel Europa en eventueel daarbuiten.

Van basic tot luxe

Slaapschepen.nl biedt een grote variatie aan accommodaties. Hierin zijn we uniek. Omdat wij zeer diverse schepen aanbieden, kunnen wij aan praktisch elke wens voldoen. De schepen die wij aanbieden variëren bijvoorbeeld in capaciteit en luxe. Er zijn schepen met 6 kamers, maar ook schepen met ruim 100 kamers.
Je kunt ervoor kiezen dat je gasten een privékamer krijgen of dat ze overnachten op een gedeelde hut. Er zijn schepen met basic voorzieningen zoals kamers met eigen douche/toilet en een eetzaal. Daarnaast zijn er luxere schepen met o.a. een fitnessruimte, dakterras, zwembad, lounge of aparte bar. Afhankelijk van het budget en de voorwaarden stemmen wij het complete plaatje af op de wensen van de klant.

Eigen boekingssysteem

Slaapschepen.nl beschikt over een eigen boekingssysteem. Het boekingssysteem wordt gebruikt bij festivals en evenementen. Zo kunnen de boekingen via ons kantoor lopen waarbij wij alle administratie en betalingen regelen. Maar de klant kan ook zelf de boekingen verzorgen. Dit betekent dat u na het huren van het schip zelf verantwoordelijk bent voor het inboeken van de klanten. In het laatste geval kunt u kiezen voor een eigen boekingssysteem of voor ons systeem. De klant boekt eenvoudig online en alle automatische mails worden met uw huisstijl verstuurd. Ook de facturering kunt u hiermee zelf organiseren.

Regelen ligplaats en vergunningen

In sommige gevallen zal er bijvoorbeeld overleg met overheden moeten plaats vinden of moet er bij uitzondering een vergunningentraject ingeslagen worden. Ook hierin heeft Slaapschepen.nl ruime ervaring en kan zij u als klant daarbij ondersteunen.

Informatie over de kleinere basic slaapschepen

Tijdelijke huisvesting op locatie nodig?

Een hotelschip is ideaal als longstay groepsaccommodatie. Wij kunnen uw personeel of gasten op locaties in binnen- en buitenland huisvesten tijdens grote projecten en evenementen.

Stuur ons een e-mail

of bel (0517) 234 234

levvel logo
FMJ-logo