Hotelschepen

Mare Luna

Personeelshuisvesting op locatie

Dit schip is oorspronkelijk gebouwd door de KD rederij in Keulen in 1985 en gebruikt als passagiersschip. De Mare Luna is echter in 2018 geheel verbouwd tot een eigentijds hotelschip. Het schip is speciaal ontwikkeld voor long-stay projecten om bijvoorbeeld het personeel te huisvesten tijdens werk op locatie. Denk hierbij aan projecten in de windfarming industrie en accommodatie bij werven.

Interieur

Op het schip bevindt zich een restaurant, deklounge en een zonnedek. Op het bovendek is plaats voor 2 containers voor bijvoorbeeld kantoorruimte of extra opslag.
De Mare Luna is een comfortabel en modern schip met 31 hutten van gemiddeld 12 m². Elke hut heeft een ruim opgezette badkamer, een goed bed, een bureau, airco, verwarming, koelkast en grote ramen. In de hutten kunnen desgewenst één of twee bedden geplaatst worden.

Catering

De catering wordt voor u verzorgd en kan in overleg aangepast worden aan uw wensen qua luxe en indeling. De bemanning is flexibel en ervaren en kan hierdoor goed omgaan met aangepaste werktijden door b.v. weer condities en de verschillende shifts die er kunnen worden gedraaid.

Specificaties

 

 

FMJ-logo