Hotelschepen

MPS Amanpuri

Altijd tevreden klanten op de Amanpuri

De MPS Amanpuri is één van de grotere schepen van hotelschepen.nl. Met een imposant 60 hutten kan de Amanpuri 112 gasten onderbrengen. Het schip is uitgerust met zeer ruime hutten met allemaal eigen douche en toilet. Ook is er een zeer ruime salon, een uitgebreid restaurant en beschikt het schip over een zeer professionele horeca keuken.

Door het gehele schip is WiFi beschikbaar. Wat verder opvalt is het ruime bovendek waar in de zomerdagen na een dag hard werken even lekker kan worden ontspannen. Het schip heeft al vele malen gediend als hotelschip voor verschillende klanten en tot volle tevredenheid de projecten afgerond.

Wilt u de Amanpuri inzetten voor uw project of evenement? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon of gebruik de chatfunctie rechts onderaan de pagina. Wij staan u graag te woord en kunnen u dan informeren over de vele mogelijkheden van dit hotelschip.

Informatie

Algemene voorzieningen

Meer informatie

Heeft U interesse in het boeken van dit schip als accommodatie voor Uw groep? Dan kunt U voor meer informatie altijd contact met ons opnemen.